ACTIS TRISO LAINE PDF

Desorption yields for H2, CH4, CO, and CO2, which are of fundamental interest for future accelerator applications, are reported for different stainless steel surface treatments. In order to study the effect of the surface oxide layer on the gas desorption, gold-, silver-, palladium-, and getter -coated LN stainless steel chambers and similarly prepared samples were tested for desorption at LINAC 3 and analysed for chemical composition by X-ray Photoemission Spectroscopy XPS. In addition, pressure rise measurements, the effectiveness of beam scrubbing with le Molecular desorption of a nonevaporable getter St irradiated at room temperature with synchrotron radiation of eV critical photon energy. Fully activated NEG was studied and found to desorb less as compared to a degree c baked stainless-steel surface.

Author:Kazraramar Tygole
Country:Cayman Islands
Language:English (Spanish)
Genre:Art
Published (Last):14 May 2006
Pages:132
PDF File Size:18.68 Mb
ePub File Size:12.11 Mb
ISBN:614-5-69979-323-3
Downloads:31364
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:Goltimi



It recognizes that there is a progression from birth to aging, but at the same time reacts to the decline claiming the possibility and usefulness of projects, policies and practices capable of activating new life cycles. The aim is to create a new urban lifecycle for those areas, now abandoned and estabilish a new definition of urban spaces and a new cooperation between this areas.

The task is going to define the reuse of the area Ex-sit in Trento, through the creation of a new residential structure, called Ex-sit Tower. The masterplan define three different elements, each one former by a tower and a long stick.

Each tower is formed by a five residential apartments. The study of the architectural and structural design of the single apartments unit is the task of the architectural composition university course. The dismission of the gasometer area Ex-Sit created an important urban void near the ciy center of Trento. The town government created a park in order to fill up this urban void, without dealing with a suitable architectural study. My proposal is to connect the urban and natural sources present in this wide area throught three residential elements.

Three towers and a long stick, each one define by 5 duplex apartments. The study is concetrate in the second tower, in particulary in the definition of the concept of the duplex apartments. From the other side of the train tracks there is one other residential university duplex building.

The concept is defined by rectangular processing, from pure geometric form to decomposition. Four parallel sets delimit the main space, the idea is to create a telescope that develops parallel to the four sects and ends in the terraces as a continuation element of the concept.

The first one contains the common house area: living room, kitchen area, bathroom and lumber-room. The second one is formed by the most private living area: two bedrooms, two bathroom, wardrobe room, and a long wardrobe leaning the wall next to the stair.

The aim is to define a unit minimal living house, for a couple of people. This architectural project deal with the creation of a residential building in Trento, near the historical hill. The aim of the tecnical architecture lab is to define an approach to the elements of the costruction, starting to study the materials, the way to created architectural details and solution for the architecture practice. The building is formed by a duplex apartment and a simplex apartment over it.

Each one of three residential unit is linked toghether with different type of stairs and a gallery to reach the sinplex apartments The task is to connect two different but necessary architecture elements: architectural composition and engeneering practice, with the study of architectural details and the way to built it specificaly.

The second and third from low show the duplex unit. The fourth drawing shows the simplex unit. On the other page the constructive detail of the first duplex plan. From the general section of the building to the main detail: the system roof of the building and the glass attack. Giudecca is an architectural project that trying to create a building monument into the Venice lagoon linked with the other building of Gino Valle and Valeriano Pastor.

The aim is trying to connect this important present building with a new structure that dialogues with their. So the new buildings is configurated on three stairs, each one that hosts several type of university apartments. The two buildings are positioned opposite each other separated by the channel, this created two different realities that dialogoes with the preesisting buildings, trying to figure out the urban void. The main elements is the red wall, on it in fact, as we could see in the main collage of the project, you could see the venetian landscape.

This project is configured on this red wall, so the stairs become an element in high that connect this features. It is the building best known American architect and the one that best represents the style typical neoromanico, defined Richardsonian Romanesque. The plan of the church is an expanded version of the Brattle square church.

It has a deep choir closed by a semicircular abisde that creates the fourth arm of the cross and a large lantern placed above the cruise. The exterior includes a rich porch of Romanesque origin, and not added later in the draft Richardson. Considered the ultimate expression of the Romanesque Revival architectural movement that is taking root in America from the mid-nineteenth century, the eleventh and twelfth centuries, as a revival of the classical architectural forms.

Boston Trinity Church is a work of deep visual impact on the surrounding architectural elements, building a complete outwardly and inwardly, a total art work of Romanesque clear matrix that represents one of the most important American architecture. This architectural project is concerned with the reuse of an old school set in a perfect Venetian square. The aim is to give a new function to the school as a new town hall and to design a new architectural element that dialogues with the pre-existence.

The need is to preserve a building of significant historical importance and create a modern extension for the public functions such as: council hall, board room and pressroom. The old school keeps its original features , the new building instead fits firmly in the pre-existence by the choice of material: reinforced concrete facing bricks.

The new extension research through the main entrance a connection with the square, a window to the daily life. Creation of main entrance and inclination main wall. Creation of the new building and definition of the pre-esistence building.

Definition of public spaces and definitive creation of the relationship between the pre-esistence building. The drawings shows the ground and first floor of the new town hall.

In grey the original building while in black the new architecture innest, that dialogues with the preesistence. The contest was won by Paratelier on the landscape project and by Pedro Campos Costa Architects on the architecture part.

The contest also aimed to contemplate a global perspective on the territory, creating a unique identity for the future transformations of the Village through a critical study on a wider area.

The winning proposals are those that best represent a benchmark in the regional panorama, with particular attention to the place of implantation of the park and the need to bring the nature and the river closer to the village and the inhabitants of Arruda dos Vinhos. Is a project that derives from the reconstruction of a recently dismantled site, more precisely a classic Portuguese patio.

This residential projects is formed by four duplex apartments leaning against the old Fernandina wall, that characterized the entire project and a high building on the other side of the duplex. The entire project deals with the classic portuguese materials, trying to reconnect the original features of the portugeuse patio, giving a new modern shape.

The House imperfect is an experimental project created by Paratelier, which seeks to explore and simplify the tools to build. We go back so to be directly related to the true greatness of the natural materials, built with his own hands what was previously designed in atelier, in a quest to abandon the use of pre-fabricated and standardized elements. Inhabit space not finished, irregular, imperfect; a concrete structure, open to the landscape, is the basis of this practical experience, in which, with the basic construction techniques can be part of a process of preparation, fixing and finishing of integral elements that define the space.

The window and the door and every single forniture element are completely made by hand, with the utilize of different section of wood from type A to D. Only the concrete structure is made with the help of a local construction company. The project deals with the historical-critical study of the abandoned mental hospital of Rovigo. The research aims to study and re-use of the pavilion Mensa and housing nuns. The first step was the analysis of the pavilion and the entire complex, from a constructive point of view, in the analysis of materials, manufacturing processes to get to know the set of project.

The second step was to analyze the pavilion 13 in its parts, taking care of the materials, the degradation and subsequent interventions. The third step was to reconsider the use of the whole complex and in particular of the pavilion 13, whose role in terms of space and functions is essential. Our proposal was to create a higher education university complex connected to the psychological and psychiatric study. The pavilion 13 becomes the fulcrum of the entire complex, in fact it is reused as a place of workshops, FabLab, where what is studied in the surrounding pavilions, it becomes an element of development in our pavilion.

On example of modern information society, such as Google or Facebook, the interior space has been redesigned as a function of an absolute dynamism. Everyone is free to book a classroom and move without brakes inside the pavilion. The aim is to promote a free flow of ideas.

The pavilion is in a state of abandonment and degradation due to the sudden closing in Has been victim of vandalism and severe weater. The aim of the course is to propose a new re-use preserving the general features of the building. Study of the principal facade of the pavillion 13, from the photoscan model to the study of the materials, the deteriorations, interventions and finally with the proposal of a modern photosimulation.

PU1 Pulitura mediante impacchi assorbenti a base di acqua PU2 Pulitura a secco con scopinetti e spazzole di saggina PRE1 Iniezione di miscele di calce idraulica a bassa pressione. PU2 Pulitura a secco con scopinetti e spazzole di saggina PR1 Applicazione di impregnante idrorepellente, tinte semitrasparenti ai silicati organici.

PU8 Pulitura mediante spazzole di nylon PR1 Applicazione di impregnante idrorepellente, tinte semitrasparenti ai silicati organici. Pavilion 13, which is the object of study, becomes the hub of the various skills acquired: a universe of ideas, individual work, collaboration and leisure, suitable for the care, prevention and rehabilitation of mental disorders. The accommodations permite to give a space to all the students and specialists of the complex, thus creating a constant sharing environment of life and ideas.

Also the main paths of access to all the pavillions was re-thinked. The project is to build a new exhibition complex of the Mosaic School of Spilimbergo within an area already heavily built up and characterized by a particularly poor architectural design.

The project has as its primary purpose to communicate deeply with existing buildings, having shapes and sizes that reflect the principal of the context lines, creating a skyline not too invasive, using only one floor above ground and above a path, a fundamental issue in our project idea, to contaminate, to invade and deeply founded with the other buildings.

Divided by independent exhibition spaces, the project consequently determines a natural historical flow about the Mosaic development over time, resulting in different epositions room, dedicated to the equally diverse topics, thus transmitting different experiences and sensations thanks to the desire to illuminate environments differently from one another, through zenith and side light.

Finally, the museum is also formed of a -1 floor dedicated to the archive of the documentation relating to the works and to the storage where they are preserved the unexposed works; This plan is thus benefited from the same school students, scholars and operators from outside. The -1 floor hosts the organisation function for the museum: archive, works storage, consultation. This university course deals with the study of city, the interpretation and the planning of the modern city.

Appiani Area, one of the most important real estate initiatives in Italy, is the place of Treviso for the future. Cassamarca Foundation has purchased the area of 60, square meters.

With the intention of achieving a plan of great public importance. The new buildings intended to host public and private institutions, homes and commercial spaces will be built on the grounds of the former Appiani kiln.

At the beginning of the twentieth century Graziano Appiani was the protagonist of an extraordinary industrial and urban development. His tiles were chosen by Hollywood diva for their villas. For his workers he built pleasant houses and the Eden Theater. The aim of the city planning university course is to create a video exposing the interpretation of the area, and giving the exemples of the perfect relationship between the public and the private, that were able to create an innovative and modern building area.

One of the most important plate fabric in Italy. The evolution of the fabric from the birth in to the abandonment of it in The video path start with the introduction of the Piruea, and end with the opinion of the two different actor on it. Producing wine means going into a complex experience, answering a millennial vocation that transcends entrepreneurial activity, embarking on a journey from ancient, tradition-loving routes, but disseminated with innovation, charm and discovery.

It is no coincidence that when Cantina Valpolicella Negrar - a historical reference company in Italian wine production - has decided to associate with its image the identity of an exceptional character, the choice is relinquished to the Ulysses: the traveler by antonomasia, perfect synthesis of those values of attachment to their land, of entrepreneurship, ingenuity and forethought that for decades distinguish the Cantina.

It is therefore inspired by the figure of the Ulysses that the Wine Mythology Label, the Cantina Valpolicella Negrar project, was born to dedicate to the Homeric Hero a limited edition of his own wine of excellence -Amarone-, inviting creatives to imagine a label Destined to become an icon, collection item, and object of desire for thousands of fans from all over the world.

GV Giovanni Valentini Architecture portfolio 17 gvalentini94 gmail.

DRAGONSTAR PLAYER COMPANION PDF

insulation [against heat as well as cold]

The naked equivalent available here is, errr The French also use extruded polystyrene under floors, or plain old expanded poly. Hello Badger Thanks for you reply. I'm afraid its not as simple as that. I am in a restoration rather than a newbuild situation, so, I'm having to create an insulated shell within a breathing structure. My stonemason and plasterer aren't interested in the performance of the products they suggest, nor are they interested in the finished thickness of the inner leaf. I need to achieve a U value of 0.

KAIZEN EVENT FIELDBOOK PDF

CANTIERI CON ISOLANTE TRISO-SUPER 10+ - MILANO

Password lost? Username lost? Company Lab. Actis is a French enterprise, specialized in planning and producting reflecting thin multilayers insulators for the housebuilding coverages, roofs, walls and floors. Inventor of the thin insulator multiriflecting in , Actis is the leader in this market. Actis is certified ISO for planning, the producting and the marketing of its products, as for the tests that allow the measurements of the thermal output of the same materials.

Related Articles